Over ons

Welkom bij dé viszaak van Leeuwarden

De Gezelligste viszaak van Leeuwarden geleid door de familie Hollander
De gezelligste en lekkerste viszaak van Leeuwarden vind je aan de Drachtsterweg 7. Hollander’s Nieuwe ligt aan de rondweg en is makkelijk bereikbaar. U kunt hier tevens gratis parkeren.

Binnen zijn er 48 zitplaatsen en buiten op het terras is er nog eens plek voor 44 gasten. Mocht je dus een liefhebber zijn van een heerlijke kibbeling, een lekkerbekje of een haring vers van het mes, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

De start van Hollander’s Nieuwe
De gebroeders Jeffrey en Robin Hollander kunnen ook wel de voetballende visspecialisten genoemd worden. De passie voor voetbal is namelijk vergelijkbaar met die voor lekker eten. Het idee om een visrestaurant te openen kwam dan ook tijdens een goed gesprek op trainingskamp in Marbella, waarin Jeffrey door een vriend op het idee werd gebracht om de viswereld in te gaan. Na een jaar lang ervaring opdoen bij andere viszaken, besloot Jeffrey in 2014 om zijn huidige zaak aan de Drachtsterweg te openen. De droom om een eigen visrestaurant te beginnen werd werkelijkheid. In 2016 kwam jongere broer Robin als mede-eigenaar de scepter zwaaien om het familiebedrijf compleet te maken.

Ons Team

Jeffrey
Jeffrey
Robin
Robin

De bereidingswijze van Hollander’s Nieuwe
De filosofie van Hollander’s Nieuwe is: de beste kwaliteit verkopen. De vis wordt elke dag vers aangevoerd. Zo zorgen zij ervoor dat de kwaliteit bovenaan staat.

Dat er elke dag weer verse vis verkocht kan worden is niet vanzelfsprekend. Aan de voorbereiding wordt speciale aandacht besteed. Dit betekent dat letterlijk elke vis door de hand gaat. Ook vinden zij het heel belangrijk dat de vis in de juiste olie wordt bereid.


De Relatie met onze gasten
Hollander’s Nieuwe vindt de relatie met de gasten erg belangrijk. Elke gast heeft zijn eigen verhaal en dat is nu juist hetgeen dat wij zo leuk vinden aan ons werk. De ene gast komt even snel een broodje makreel afhalen in zijn pauze en de andere gast komt juist om rustig een menu op te eten aan één van onze zitplaatsen.

Zowel jong als oud en personen van verschillende afkomst dragen bij aan de gezelligheid van onze viszaak. De (vaste) klanten voelen zich thuis en je merkt echt dat je met sommigen een goede band opbouwt. De sfeer is om deze reden ook altijd goed bij ons in de zaak. Het persoonlijke contact vinden wij erg belangrijk, maar we verliezen nooit uit het oog dat de vis op nummer 1 staat. Zonder goede vis, geen gasten!


Overige informatie
Na het lezen van deze pagina spontaan zin gekregen in het eten van vis? Wij verwelkomen je graag in ons visrestaurant aan de Drachtsterweg 7, 8936 AA te Leeuwarden. Niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Dat is geen probleem!

Wij bezorgen nu ook rondom Leeuwarden. De bestelling kan telefonisch door worden gegeven of je kan op de website Jamezz de bestelling plaatsen met daarbij de gewenste bezorgtijd.